Background
Green Connect
EnglishNederlandsFrançaisEspañolRussian
Distributeur van decoratiegroen
Distributeur van decoratiegroen
Wie zijn wij?Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Opererend in een wereldwijd netwerk van leveranciers biedt Green Connect als lid van de Dutch Flower Group familie klantspecifieke oplossingen en voorziet het in uw behoefte aan decoratief snijgroen.

Green Connect is een jonge en dynamische organisatie met een gevoel voor de markt en voldoende flexibiliteit om te profiteren van alle nieuwe trends en veranderingen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste kwaliteit en logistieke oplossing om zowel de klant als producenten te dienen.

Ons hoofdkantoor en logistieke centrum is gelegen aan de Rietwijkeroordweg 10 net buiten de Floraholland Aalsmeer veiling. Op deze locatie vinden onze logistiek, handling en export activiteiten plaats.

Green Connect is actief vanuit drie locaties op de export veilingen waar wij ook onze Nederlandse export klanten bedienen.

Van Aralia tot Umbrella fern, decoratiegroen is de finishing touch van uw boeket of bloemstuk.

Colourful
disclaimer

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Green Connect B.V. is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website, zoals prijzen en afbeeldingen kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en wijzigingen kunnen te allen tijde zonder kennisgeving worden aangebracht.

Alle afbeeldingen op de website van Green Connect B.V. zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Inloggen Webshop
Follow us on Facebook